onsdag 12. april 2017

PÅSKEKRIM: EYSTEIN HANSSEN - TRIANGEL






Fra nlb.no:
Fra forlagets omtale: Elli er permittert fra Oslo-politiet. Hun greier ikke å sitte i ro, men bestemmer seg for å etterforske drapet på søsteren Anne som skjedde for 16 år siden som aldri ble oppklart. Samtidig får Oslo-politiet og hennes kollega Jan Nereng to drap til i hendene og spor knytter dem til dop og Asia, rettere sagt til Thailand. Desto dypere Elli graver i søsterens "kalde" sak og Jan dykker ned i de doprelaterte mordene, jo nærmere kommer sakene hverandre. Dette er tredje bok om Elli Rathke.,



Min kommentar:

Når man finner en bokserie som man blir til de grader oppslukt av, så går man direkte på bok nr 3 så fort bok nr 2 er unnagjort. 

Jeg digger Elli.  Men hun gjør meg så himla nervøs.  Hvorfor skal hun utsette seg for livsfare gang etter gang.  Det tar virkelig på.  Mine nerver tåler snart ikke mer.

Gjennom de to første bøkene så har det vært en handling som med jevne mellomrom har dukket opp.  For noen år siden rammet en tragedie Ellis  familie da hennes lillesøster ble funnet drept. Drapet har ikke blitt oppklart, så derfor har denne grusomme hendelsen blitt liggende som et mørkt bakteppe i Ellis liv.

Elli har blitt pålagt en pause fra jobben for å komme til hektene etter opplevelsene i forrige bok. Men hun er jo slett ikke ei dame som setter seg under et pledd i sofaen med en tekopp og en god bok. Neida, hun tar opp jakten på sin søsters morder.  Og selvfølgelig klarer Elli å nærme seg en mistenkt.  Og vi blir med, - på en livsfarlig jakt

Men dette er ikke først og fremst en bok om hvem som er den skyldige.  Etter hvert viser det seg av spor etter flere forbrytelser fører til  samme miljø.  Så dette blir heller en historie om selve jakten, og om hvordan Elli på mesterlig vis nærmer seg en løsning.

Dette er altså så spennende at det er nesten ikke til å holde ut.  Det er bare å gi seg ende over.

Her kan du kjøpe boken so pocketutgace eller som lydbok







Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar