torsdag 17. mars 2016

DAGENS BOK: KRISTINA OHLSSON – MIOS BLUES




Fra cdon.no:
Ny sjarmerende og gatesmart lek med den hardkokte krimsjangeren. Kristina Ohlsson leverer igjen! Hva skjedde egentlig i Mios barnehage den siste dagen før han forsvant? Mot sin vilje har advokat Martin Benner blitt dratt inn i jakten på den forsvunne fireåringen. Så lenge barnet er borte, kommer ikke mafiaorganisasjonen til å la Martin være i fred. Martin er desperat og følger opp de få sporene som finnes.. Men Mios forsvinning er ikke Martins eneste problem. Han må også bringe klarhet i hvem som prøver å legge skylden på ham for to mord han ikke har begått. Martin blir mer og mer paranoid for hver dag som går. Hvem er det som følger ham så tett på uten å være synlig selv? Jakten på sannheten stiller ham overfor et uhyggelig dilemma: Kan han redde både Mio og seg selv? Eller vil flere liv gå tapt før Martin Benner får ro? Kristina Ohlsson er en av Sveriges nye krimtalenter. Hun har skrevet fem bøker om Fredrika Bergman og Alex Recht og to bøker om advokaten Martin Benner.

Min kommentar:

Bok nr to om advokaten Martin Brenner er unnagjort.  Og nå har det definitivt løsna for min del.  Jeg hadde litt problemer med å venne med til den nye historien Kristina Olsson presenterte i sin første bok i serien. (Du finner blogginnlegget om denne boka her )  Men nå har jeg vent meg til formen, og digger den hardkokte spenningen. Kanskje fordi jeg nå har blitt kjent med Brenner og hans lille univers.   Han er jo ingen hyggelig type.  Jeg kan av og til ha lyst til å gi han et skikkelig ballespark.  Hans oppførsel mot damer er definitivt ikke bra.  Men det hele bidrar jo til  at sjangeren blir mere hardcore.

Det er umulig å ikke la seg rive med, ettersom historien drar seg til.  Men husk:  dette er bok nr 2.  Du bør ta deg tid til å lese «Lotus Blues» først.  Jeg garanterer at du vil få økende spenning for hver side du vender.  Og når du så kommer til bok to, så da drar det seg virkelig til.
God fornøyelse.

Her finner du boka som  innbundet ,  pocket , lydbok på cd ,  minnekort  og  til  nedlasting




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar