søndag 27. mars 2016

KVELDENS FILM: MACHINE GUN PREACHER.


Fra cdon.no:
Filmen er basert på den inspirerende og sanne historien om Sam Childers, en forhenværende narkodealer og kriminell som gjennomgår en forbløffende forvandling og finner et uventet kall som redningsmann for hundrevis av kidnappede og foreldreløse barn. Gerard Butler (300) leverer en suveren rolle som Childers, den lidensapelige grunnleggeren av organisasjonen Angels of East Africa, i den prisbelønnede regissøren Marc Forsters (Monster's Ball, Drageløperen) gripende historie om én manns reise til helvete og tilbake.
Dette er historien om Sam Childers, en tidligere narkodealer som er medlem av en motorsykkelgjeng. Han legger sitt gamle liv bak seg når han blir kristen, og vier sitt liv til å hjelpe hundrevis av sudanesiske barn som har blitt tvunget til å bli barnesoldater.

Min kommentar:

Denne filmen gjør meg usikker, - på så mange plan. 
Hvem er egentlig denne råbarkede banditten som er så rå og hensynsløs  i det ene øyeblikket, for så å gi seg hen til Gud i det neste.  Jo, han tar med seg råskapen, men vi kan vel si at han nå bruker den til det gode.  Han fortsetter med å skyte tusenvis av maskingeværskudd, og egentlig så har hans utfoldelse innen vold og drap økt i omfang.  Men målet helliger midlet.


Kontrastene i denne filmen er store, og særlig Sam Childers personlige kontraster.  Men takket være en av mine nye filmhelter , Gerard Butler  , så blir dette er troverdig fiflm.  Han gjør en fabelaktig innsats.  Noe som i seg selv er grunn nok til å se filmen.

Her finner du filmen på DVD og Blu-ray


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar