onsdag 9. mars 2016

KVELDENS FILM: LONDON RIVER



Fra cdon.no:
London sommeren 2005; T-banen og busser rundt i byen har blitt utsatt for terror. En mor reiser til London for å lete etter sin datter. Her treffer hun en fransk mann som leter etter sin sønn. Noen ganger treffer mann og kvinne hverandre av helt feil årsaker.

Min kommentar:
Ofte ser jeg filmer hvor hovedrolleinnehaverne ikke er de største Hollywoodstjernene.  Jeg har mange favoritter, særlig har jeg en handfull britiske favorittskuespillere.  Det er ikke nødvendigvis slike som vi leser om i skandalebladene. Nei, de er slike som vi har sett mange, mange ganger i britiske Tv-produksjoner,  - hovedsakelig krim. En av disse er Brenda Blethlyn, hun fra Nrk-krimserien Vera, du vet. Ja nettopp, hun der litt røffe middelaldrende politidama med den litt rare stemmen.
Her møter vi en mere elegant dame, til tross for at hun spiller en bonde/grønnsakdyrker som må forlate gården for å lete etter sin datter som har blitt søkk borte i storbyen.
Jeg har sett denne filmen flere ganger.  Mest på grunn av Brenda og hennes tolkning av hovedrollen.  Men i tillegg er dette en usedvanlig sterk og flott film på så mange plan.  Jeg anbefaler alle å se filmen.  Du har aldri sett noe lignende, og du vil garantert aldri glemme denne historien og de to i hovedrollen.  Samspillet er gnistrende. 
En gripende film.


Du finner filmen (VOD – Video on  Demand) her .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar