torsdag 26. februar 2015

KVELDENS FILM: KILL YOUR DARLINGS








Fra nordicdvd.com:
Svensk/amerikansk roadmovie från 2005 med Fares Fares, Andreras Wilson, Alexander Skarsgård, Lolita Davidovich, John Savage, Greg Germann m fl. 'Kill Your Darlings' är en skruvad kombination av komedi och drama med ett färgstarkt persongalleri. I centrum står Erik, kämpande manusförfattare i Hollywood, som lockas med på en resa genom Nevadaöknen av förföriska Lola - som snart visar sig vara en fullfjädrad psykopat. På resan träffar de på den misslyckade transvestiten Geert och den utbrända Beverly Hills-mamman Katherine som slagit följe med den hårda affiatorpeden Omar. Det hela utvecklas till en rolig men livsfarlig katten-på-råttan-lek...

Min kommentar:


Hva kan vi forvente når svenskene samarbeider med amerikanerne? Jo, vi får en film som er mer enn typisk amerikansk. Her får vi en overdose av Roadmovie, psykopater, psykiatere, snuskete moteller, viljakt, våpen, osv.osv.


Nei, dette er begredelig. Om du ikke er fan av Alexander Skarsgård da. Han er filmens eneste lille høydepukt. Bare så synd at han kaster bort talentet sitt på sånt møl.



Du kan streame filmen her

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar