torsdag 19. februar 2015

SPLITTER NY VINYL: ASKIL HOLM – MIDT I STARTEN AV LIVET


2014. Vemundvik Plateproduksjon‎– APLP016 
Fra decibel.no:
Singer-songwriter Askil Holm er for tiden aktuell med nytt album. Albumet skildres som en «kjærlighetserklæring til de første famlende stegene man tar inn i en mer harmonisk voksentilværelse», og dveler ved temaer som oppstår i denne prosessen.
Albumet blir en påminnelse om å ikke ta de små tingene forgitt og at livet er kort. Det minner deg på de du hadde før og de du har nå. Hva som er viktig og hvor du må prioritere.

Min kommentar

«Det var en gang» Ja, slik startet også eventyret om Askil Holm. Askil var den ukjente artisten, som i tillegg til Kurt Nilsen, Alejandro Fuentes og Espen Lind dannet supergruppa som fikk det uoffisielle navnet «De Nye Gitarkameratene». Så ukjent var denne karen at et av de beste samtidige humornummer var «Kem F*** E Askil Holm»

Men i dag vet de fleste hvem denne joviale trønderen er. Musikalsk står han fjellstøtt på egne ben.
Du overraska meg litt med dette albumet, Askil. Med det forrige albumet i bakhodet hadde jeg forventa noe mer i retning «Trønderrock, og så drar du i gang skiva med noe tilnærmet C & W, før du serverer variert musikk i de sporene som følger. Men alt i alt er det når du nærmer deg den trygge Trønderrocken at jeg får de beste opplevelsene. Jeg personlig er litt skuffa, fordi jeg vet at du kan så mye mye mer. Kanskje trønderdialekta blir litt overtydelig til din musikk, og at du derfor skal holde deg til engelsk. Jeg vet ikke, men jeg lurer på om ikke «Without You» låter bedre enn «Uten Dæ».


Her finner du musikken på vinyl og cd

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar