søndag 12. mai 2013

BOK .....ÅSA LARSSON: ET OFFER TIL MOLOK.



Den Norske Bokdatabasens omtale:
Dette er den femte romanen om Rebecka Martinsson.

 
Forlagets omtale:
Endelig! Åsa Larsson med ny bok. En stor bjørn blir skutt i nærheten av Kiruna, og i bjørnens mage finner man knokler fra et menneske. Noen måneder senere blir en kvinne myrdet med en høygaffel, mens hennes barnebarn Marcus overlever ved å gjemme seg i et lekehus. Da Rebecka begynner å se på den myrdede kvinnens bakgrunn, viser det seg at usedvanlig mange av hennes nærmeste slektninger er døde. Den eneste overlevende er lille Marcus. Samtidig rulles historien om Kirunas mektigste mann opp. Hjalmar Lundbohm var direktør for gruveselskapet i den lille gruvebyen, og var en rik og mektig mann. I 1914 innledet han et forhold til en ung lærerinne. Forholdet ble uglesett og skulle få katastrofale følger gjennom flere generasjoner. Dette er den femte boken med Rebecka Martinsson. Et brutalt kvinnemord i nåtidens Kiruna og et kjærlighetsforhold nesten hundre år tilbake i tid.

Min kommentar:

Ja endelig, sier jeg også. Jeg har fulgt «Becka» siden første bok kom ut. Jeg liker miljøet bøkene skildrer. Kulden i nord Sverige får neste meg til å legge ei ekstra vedskie i ommen.



Det er sjelden jeg gråter under innspuren av en krim. Men denne gangen rant tårene. Så om du liker krim fra et miljø noe utenom det vanlige, så har du noe å glede deg til.

Anbefales !



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar