onsdag 22. mai 2013

DREAM HOUSE






 Skuespillere:
Daniel Craig, Rachel Weisz m.fl.

Daniel Craig, Naomi Watts og Rachel Weisz spiller hovedrollene i thrilleren Dream House, regissert av Jim Sheridan (Min Venstre Fot, I Fars Navn, Brothers).

Den suksessrike forlagssjefen Will Atenton (Craig) slutter i sin godt betalte jobb på Manhattan og tar med seg kona Libby (Weisz) og deres to døtre til en sjarmerende liten by i New England. Men når de prøver å finne seg til rette i sin nye tilværelse, finner de ut at en mor og hennes barn ble drept i det nye drømmehuset deres. Og hele byen tror morderen var ektemannen som overlevde.

Will begynner å undersøke saken nærmere. De eneste ledetrådene han får kommer fra Ann Patterson (Watts), en mystisk nabo som kjente dem som ble skutt, og sammen begynner de å sette sammen bitene i det groteske puslespillet. Will og Ann må finne ut hvem som tok livet av familien i Wills drømmehus - før morderen vender tilbake og begynner å drepe igjen.


Min kommentar:
Av og til har man store forventninger til en film ut fra rollelista eller regissør. Dette var utvilsomt tilfelle her. Nå har det visstnok vært en del bråk i kjølvannet av denne filmen. Hvorfor vites ikke, men det er jo litt underlig at hverken regissøt, produssent vil være ved at de har vært med på laget.

Storyen er original, men det går altfor treeeeigt. Det er så seigt, så man rekker å være i forkant av alle overraskelser filmen byr på.
Bortkasta tid.

Terningkast 1

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar