torsdag 12. mars 2015

KVELDENS FILM: EVA









Fra cdon.no
Eva møter Tudor på sin 16-årsdag, og de forelsker seg hodestups i hverandre. Men Tudor må reise til Amerika for å ta seg av moren, og han forlater den sønderknuste Eva. Alene og sårbar blir Eva utsatt for et voldtektsforsøk fra sin brutale onkel, men hun kjemper imot og skyter og dreper sin overfallsmann. I forbindelse med den påfølgende rettssaken møter Eva den eldre baronen Oswald Von Seele, som hun gifter seg med. Men når Tudor vender tilbake fra Amerika blomstrer kjærligheten mellom dem på nytt. De tilbringer en uforglemmelig sommer sammen, en sommer som etterlater Eva gravid og med et ekteskap i ruiner.
Når 2.Verdenskrig får Europas grenser til å kollapse vender Tudor tilbake enda en gang for å ta del i de tragiske begivenhetene som omgir hans elskede. Men tiden er inne for at Eva skal få vite hemmeligheten om hans fortid ... "Eva" er et storstilt drama som stiller spørsmålet om kjærligheten virkelig overvinner alt?



Min kommentar:
Av og til er det veldig deilig å få sett en god, gammeldags kjærlighetsfilm med alle de ingredienser en slik film kan inneholde. - Kjærlighet, lidenskap, drama og spenning. Her får vi alt. Persongalleriet er akkurat slik det skal være, tidsbildet og geografien tatt i betraktning.
Forresten så er nok dette en typisk filmproduksjon for TV. Den kler nok fjernsynsskjermen bedre enn filmlerretet. Dette er ikke en pop-corn film. Til denne historien vil jeg ha pledd, te og muligens et glass med noe rødt i.
Jeg er vanligvis ikke noen stor fan av kjærlighetsdrama. Det blir svært ofte for klissete for min del. Men denne filmen tåler jeg. Ja, jeg liker den rett og slett. Det kan ha noe med de mannlige hovedrolleinnehaverne Vincent Regan og Patric Bergin å gjøre. Det gjør godt i øya å se begge disse. Deres motspiller, Amy Beth Hayes , gjør også en svært god figur. Sist jeg så denne dama hadde hun en liten birolle i TV-serien Lilyhammer.
I motsetning til Lilyhammer er dette en film for oss voksne damer.


Du finner denne filmen som dvd og blu-ray


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar