tirsdag 31. mars 2015

KVELDENS FILM: JOBS

Fra cdon.no:
Historien om Apple-gründer Steve Jobs og hans lange reise, fra å ha hoppet av college-studiene til å bli en av de mest respekterte og kreative entreprenører verden har sett. Filmen "Jobs" forteller historien om de to vennene Steve Jobs og Steve Wozniak, som i en garasje i LA på 70-tallet bygger det som skal bli den første personlige computeren: Apple I. Prosjektet iverksettes for å imponere andre i fagiljøet de tilhører. Men den visjonære Jobs ser raskt de kommersielle mulighetene, og med sin unike stå-på-vilje går han igang med å søke investorer. Arbeidet gir frukter, og i 1976 grunnlegges Apple Computer. Apple II lanseres med suksess. De to vennene er mangemillionærer, men perfeksjonisten Steve Jobs viser seg å være en mann det er vanskelig å gjøre tilfreds.

Min kommentar:

Steve Jobs – What a man, på godt og vondt.
Et geni som hopper av skolen i en fase av livet hvor han er søkende. Nå er vel de fleste ungdommer søkende i slutten av tenåra. De aller fleste har mange baller i lufta, og vil gjerne prøve ut et meste. Men geniet Steve Jobs har en ide og en visjon. Han jobber knallhardt og målrettet, er iskald både på jobb og hjemmebane, -ja, faktisk er han en ganske så ufyselig fyr.
Ashton Kutcher gjør en meget god jobb i hovedrollen.

Vi får ikke vite så mye nytt i denne filmen, alt er skrevet spaltemeter om tidligere. Personlig savner jeg litt fra Jobs siste tid blant oss. Kunne vært interessant å se hvordan han kjempet mot sykdommen. Gjorde dette han mer menneskelig, eller var han en maskin til «The End»?HER FINNER DU FILMEN PÅ  BLU-RAY  OG  VOD

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar