søndag 1. mars 2015

SPLITTER NY VINYL: MARION RAVN – SERENADE VOL 1 & 2

Fra Platekompaniet.no:
2013 ble et fantastisk år for Marion Ravn: deltakelse i TV2-suksessen Hver Gang Vi Møtes, utgivelse av hennes første album på åtte år, Songs From A Blackbird, og konserter over hele landet. I kjølvannet av suksessåret har Marions produktivitet og kreativitet nærmest løpt løpsk. I løpet av vinteren og våren 2014 skrev hun så mange nye låter at det til slutt nærmest ble umulig å samle alle de nye idéene og sangene på ett album - og dermed delte hun det like gjerne i to separate utgivelser.


Om Vol. 1:
Scandal Vol. 1 åpner med det noe dystre tittelsporet "Scandal", og beveger seg deretter inn i det vakre og melodiøse poplandskapet som har blitt Marion Ravns signatur. Hun har på dette prosjektet samarbeidet med et stjernelag innenfor norsk musikkliv, deriblant Simone Eriksrud, Thomas Kongshavn og Kjetil Holmstad Solberg (Violet Road) på låtskriversiden. Thom Hell, Even Ormestad og Børge Fjordheim var med på produsentsiden, mens artister som Thomas Dybdahl, Cato "Salsa" Thomassen og Christer Knutsen har bidratt som musikere. Resultatet er et popalbum som oser av kreativitet og musikalsk sjarm.

Om Vol. 2:
Kun drøye fire måneder etter at Marion Ravn slapp albumet Scandal Vol. 1 (2014), er hun tilbake med del to av prosjektet. Scandal Vol. 2 inneholder blant annet singlene "Better Than This" og "Kicks In", og er i likhet med forløperen komponert i samarbeid med et stjernelag av norske låtskrivere - deriblant deriblant Børge Fjordheim, Morten Abel, Simone Eriksrud, Thomas Kongshavn og Kjetil Holmstad-Solberg fra Violet Road.
Albumet er i all hovedsak produsert og spilt inn av Børge Fjordheim i Elektrolüd i Stavanger, med unntak av Thom Hell-/Even Ormestad-produserte "Running". Albumet inneholder dessuten musikalske bidrag fra Morten Abel, Cato "Salsa" Thomassen, Thom Hell, Christer Knutsen og David Wallumrød, for å nevne bare noen.Min kommentar:
Marion sier at hun har hentet inspirasjon i foreldrenes platesamling. Ikke så dumt. Resultatet er i hvert fall bra. Dette er solid håndverk i popkategorien. Marion vet hva hun driver med.
Jeg leser at hun har store ting på gang i Tyskland, samt at hun skal ut på tur med selveste Lionel Ritchie. Det blir spennende å følge med hva som skjer i kjølvannet av dette.
Marion vil uansett klare seg. Hun har mere på lager, både som lårskriver og entertainer. Jeg liker at hun lager en vinylutgave som inneholder begge albumene. Men som vanlig savner jeg tekster.

Du finner musikken på vinyl , cd (Serevade vol 1) og (Serenade vol 2)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar