torsdag 4. september 2014

PARKER










Fra filmweb.no
Parker (Jason Statham) er den mest vågale, grundige og hensynsløse tyven i bransjen. Han er en ekspert på planlegging og gjennomføring av tilsynelatende umulige kupp. Alt han krever av mannskapet sitt er absolutt lojalitet, og at de følger hans plan slavisk. Men da det siste ranet ender med et dødsfall grunnet uforsiktighet, avslår Parker å delta i gangstersjefen Melander (Michael Chiklis) og hans gjeng sin neste store jobb. De er derimot ikke villig til å ta et nei for et svar, skyter han og etterlater han for å dø.
Mot alle odds overlever Parker og sverger hevn mot de som forrådet han. Han sporer opp Melander og gjengen hans til rikmannsområdet Palm Beach hvor de planlegger et gigantisk ran. For å komme tett på dem utgir han seg for å være en velstående eiendomsmogul fra Texas, og ved hjelp av eiendomsmegleren Leslie (Jennifer Lopez) setter Parker opp en plan for å ta sitt utbytte og en nøye utspekulert hevn.
Parker er en velregissert actionfilm av Oscar-vinneren Taylor Hackford (RAY, LIVSTEGN) basert på et manus av John J. McLaughlin (HITCHCOCK, BLACK SWAN). I øvrige roller møter vi blant annet Nick Nolte (WARRIOR, GANGSTER SQUAD) og Wendell Pierce (THE WIRE, TREME).


Min kommentar:

Det finnes ingen god grunn til å se denne filmen. Vold, vold, vold og atter vold.  Ikke en gang Jennifer Lopez kan redde dette prosjektet. Så styr unna.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar