torsdag 11. juni 2015

KVELDENS FILM: I SAW THE DEVIL








Fra Platekompaniet.no:
En psykotisk seriemorder er på frifot og begår noen av de mest grusomme forbrytelsene politiet noensinne har sett. Ingen er trygge - likene tårner seg opp mens drapsmannen fortsetter den sadistiske nedslaktingen. Men når forloveden til en spesialagent blir et av ofrene, forvandles en personlig etterforskning til et nådeløst og brutalt spill om hevn … og snart er jegeren like gal som den jagede.
Heftige, ekstremt mørke I Saw The Devil er regissert av sørkoreanske Kim Ji-Woon, både beryktet og elsket for filmer som A Tale Of Two Sisters og The Good, The Bad, The Weird. På rollelista finner vi blant andre Lee Byung-Hun (A Bittersweet Life, Hero) og legendendariske Choi Min-Sik (Oldboy).




Min kommentar.

Sør Koreansk film er slett ikke hverdagskost. Og dette er virkelig sterk kost – to og en halv time. Filmen er både uhyggelig og faktisk ganske spennende, men den er altfor rå og blodig. Vi behøver ikke se alt. Her får vi nærbilder og detaljer. Jeg innrømmer at jeg måtte ta noen pauser.

Årsaken til at jeg så denne filmen, var at den har blitt sammenlignet med en av mine favorittfilmer, nemlig «Seven». Men jeg klarer ikke helt å se at denne filmen er i nærheten av samme kvalitet. Den inneholder altfor mye blod, gørr, kroppsdeler, spekulativ vold, sex, m.m. Dette er ingen film for pyser. Sarte sjeler bør finne en annen film.




Her finner du filmen som Dvd  og  Blu-ray

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar