torsdag 25. januar 2018

NY VINYL I POSTKASSA: HTLR SNTZL – FRY YOUR LOCAL HTLR2017. Fucking North Pole Records ‎– FNPR 023, Red vinyl 10”


I oktober måned mottok jeg en mail med denne teksten:

"Hei, sender deg denne da du var en av de som kjøpte "Bærre på Jævel - Nordnorsk pønk 81-97" via kampanjen vår på bidra.no.
Vi gir nå ut en ny utgivelse, og den er straks utsolgt, så vil bare gi deg et lite tips om den! 
Htlr Sntzl – Fry Your Local Htlr – Eksklusiv vinylutgivelse!
 Et av Tromsøpønkens aller mest legendariske band, blir nå for første gang tilgjengelig på vinyl!
 Bandet herjet i Tromsø tidlig på 2000-tallet og skapte varige minner for de som fikk oppleve deres legendariske konserter! I historiebøkene troner de øverst sammen med legender som Søt Hævn, Norgez Bank og Nikkeby Lufthavn.
 Bandet gjorde to innspillinger, dette er deres første innspilling i sin helhet med den originale besetningen fra 2001. Låtene har kun tidligere kun vært tilgjengelig på en meget eksklusiv CD-R utgivelse fra 2001. Denne ble gitt bort til venner av bandet.
Denne 10" vinylen lages i 100 eksklusive eksemplarer på rød vinyl (kun 80 av disse legges ut for salg her, da resten går til bandet etc). Kun de som forhåndskjøper her vil få denne platen på rød vinyl.
Med denne utgivelsen oppstår labelen Fucking North Pole Records fra en 11 år lang dvale. Dette blir den første av flere legendariske Tromsøutgivelser som vil komme i begrenset opplag på labelen".

Som ivrig og uhelbredelig platesamler var det bare å finne nettstedet bidra.no for å få bestilt skiva før den ble utsolgt.
Man føler seg jo nesten litt utvalgt når man er kun en av 80 som får kjøpt den røde vinylskiva.

Dette er virkelig ei morsom plate.  Musikken er i grenselandet mellom punk og rock, slik den originale punken låt på syttitallet da musikerne faktisk kunne spille.  Det spiller liten rolle at lyden er litt rufsete her og der.  Det er akkurat slik det skal låte.  Ekte og vanvittig kult.
Denne kjerringa digger det, og rockefoten fikk fart på seg i dag. 

Så vidt jeg kan se så er  den røde vinylvarianten utsolgt.  Men fortvil ikke. Vinylutgaven finnes i svart vinyl, og du kan også høre musikken på Tidal og Spotify.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar